Το 2049 η Ενωμένη Ευρώπη θα είναι μία μουσουλμανική χώρα

Δεν ήταν μόνο η ανευθυνότητα των δικών μας πολιτικών που μας οδήγησε εδώ. Στην πραγματικότητα ήταν ένα παιχνίδι εναντίον του ευρώ, για το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως αποτέλεσμα η ανευθυνότητα των δικών μας πολιτικών. Τον πόλεμο κατά του ευρώ τον άρχισαν οι «αγορές» από την Ελλάδα, επειδή εμείς ήμασταν ο πιο αδύναμος κρίκος.

Ίσως όμως δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι εναντίον του ευρώ. Ίσως είναι ένα παιχνίδι εναντίον όλων των εθνικών εξουσιών. Ίσως είναι ένα παιχνίδι συγκέντρωσης της εξουσίας, όχι δια του πολέμου, όπως γινόταν κάποτε, αλλά δια του χρήματος πλέον. Η συγκέντρωση της εξουσίας δια του χρήματος μοιάζει πάντως με την συγκέντρωση της εξουσίας δια των θρησκειών. Το πρόβλημα των «αγορών» είναι ότι οι θρησκείες ενώνουν τα έθνη, αλλά χωρίζουν τον κόσμο. Γι’ αυτό και θέλουν ΜΙΑ θρησκεία στον κόσμο. Τη οποία βρήκαν στην αποθέωση του χρήματος. Με το χρήμα θα ισοπεδώσουν τις εθνικές εξουσίες για να τις αντικαταστήσουν με την παγκόσμια εξουσία

Τα συμπεράσματα αυτά δεν έχουν υιοθετηθεί ακόμη από τους έγκυρους αναλυτές. Μένουν στον χώρο της εικασίας. Ωστόσο κανείς δε μπορεί ν’ αγνοήσει ότι το «μνημόνιο» δεν αφορούσε μόνο την Ελλάδα, αλλά, βλέπεις, αφορά και την Ιρλανδία. Δεν έχουν σημασία οι λεπτομέρειες, ούτε καν η ενδιαφέρουσα διαφορά ότι στην Ιρλανδία χρεοκόπησαν οι Τράπεζες, ενώ στην Ελλάδα χρεοκόπησε το κράτος, επειδή με άλλους πολιτικούς και η Ελλάδα θα άφηνε να χρεοκοπήσουν οι Τράπεζες και όχι το κράτος που έπνιξε την Τοπική Αγορά. Το αποτέλεσμα όμως θα ήταν το ίδιο. Κανείς επίσης δε μπορεί ν’ αγνοήσει την αλήθεια ότι η κατάσταση της Ελλάδας – που σε βαθμό εθνικής ταπείνωσης χλευάστηκε και διακωμωδήθηκε παγκοσμίως – είναι ίδια με την οικονομική κατάσταση όχι μόνο στην ήδη χρεοκοπημένη Ιρλανδία, αλλά και στην υποψήφια Πορτογαλία, ίδια στην Ισπανία που έπεται, μα – καθώς λένε οι φρέσκες ειδήσεις – και στην Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ιταλία! Δηλαδή, σε όλες εκείνες τις χώρες που μόλις πριν λίγους μήνες έφτυναν την Ελλάδα και την λοιδορούσαν.

Ας αφήσουμε όμως αυτή την χιλιοειπωμένη πλευρά του ζητήματος για να σταθούμε σε ένα ειδικό θέμα: Σε όλους εκείνους τους Έλληνες νέους που από την αρχή της «κρίσης» αισθάνθηκαν προδομένοι από την πατρίδα τους και με γεμάτο στόμα έκαμαν δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα και τις δηλώσεις αυτές επέσειαν επί καιρό τα «βαριά πεπόνια» της Ελληνικής δημοσιογραφίας, ότι δηλαδή «θα φύγουμε από αυτή την ανίκανη χώρα». Θα φύγουν; Ναι, έτσι είπαν! Θα φύγουν! Ρωτάμε τώρα εμείς ξανά, όπως ρωτήσαμε τότε: Θα πάτε πού ορέ λεβέντες; Θα πάτε στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ιταλία; Μήπως θα πάτε στη Γερμανία; Δε βγήκε τάχα η Μέρκελ και είπε ότι «η πολυπολιτισμική πολιτική της χώρας απέτυχε» και ότι πλέον χρειάζονται μόνο ειδικευμένο εργατικό προσωπικό; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι είστε ανεπιθύμητοι στη Γερμανία! Πηγαίνετε λοιπόν! Τι νομίζατε; Ότι θα σας «το έχουν στρωμένο» στην Αγγλία, όπως σας «το είχαν στρωμένο» στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης; «Κούνια που σας κούναγε»…

Για να κρατήσουμε τα μυαλά στη θέση τους και να μη χαθούμε σαν τα φτερωμένα μυρμήγκια, είναι μέγιστη ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πουθενά δεν είναι καλύτερα από εδώ! Αν λοιπόν εδώ δεν είναι όσο καλά θα θέλαμε, ανήκει σ’ εμάς και όχι στους προηγούμενους από μας να δουλέψουμε για να φτιάξουν τα πράγματα. Αυτή η ελαφρόμυαλη σκέψη που επαινείται από λαϊκιστές δημοσιογράφους (χειρότερους κι από τους πολιτικάντηδες της Βουλής) πρέπει να εγκαταλειφθεί τάχιστα.

Και αν δεν φτάνουν αυτά να σας πείσουν, μελετήστε τις άλλες ειδήσεις που μιλούν για το θέμα της μετανάστευσης. Η αλλαγή των δημογραφικών στοιχείων θα προκαλέσει αλλοίωση της Ευρώπης. Μουσουλμανικές χώρες θα γίνουν το 2049 η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ρωσία και η Ισπανία! Ιστορικά, κανένας πολιτισμός δεν ανέστρεψε ρυθμό γονιμότητας 1,9. Ο ρυθμός γονιμότητας 1,3 θεωρείται αδύνατο ν’ αναστραφεί, επειδή θα χρειάζονταν 80 – 100 χρόνια για να διορθωθεί. Δείτε λοιπόν τον ρυθμό γονιμότητας των Ευρωπαϊκών χωρών το 2007: Γαλλία 1,8. Αγγλία 1,6. Ελλάδα 1,3. Γερμανία 1,3. Ιταλία 1,2. Ισπανία 1,1. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση εν συνόλω ο μέσος όρος γονιμότητας είναι 1,38. Παρ’ όλ’ αυτά ο πληθυσμός της Ευρώπης αυξάνεται αλματωδώς. Εξ αιτίας των Ισλαμιστών μεταναστών! Μόνο στη Γαλλία ο ρυθμός γονιμότητας των Μουσουλμάνων είναι 8,1. Στις δύο, τρεις, τέσσερις επόμενες δεκαετίες η Ευρώπη θα γίνει Μουσουλμανική.

Πηγαίνετε λοιπόν στην Ευρώπη! Για να ζήσετε σαν άνθρωποι! Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον για σας!

Αναγγελία φ. 390 – 8 Δεκεμβρίου 2010

Σχολιάστε

Filed under ΑΡΘΡΑ για το ΚΕΝΤΡΟ

Αφήστε το σχόλιό σας...